Contact us

Sweden-China Trade Council
Box 55680
102 15 Stockholm
Phone: +46 8 22 68 88
Visit: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Email: info@sctc.se

Visum till Kina – en lägesuppdatering


 

Foto: iStockphoto

Pandemin utgör fortfarande omfattande begränsningar i resandet till och från Kina. Det finns dock ett uppdämt behov hos många företag att planera för och genomföra ett besök hos kunder och leverantörer i Kina. Vilka är regelverken, hur söker man visering och är det alls möjligt? Hur ska man förbereda sig, vilken dokumentation krävs? Vilka tester måste genomgås och hur ser regelverket ut vid ankomst till Kina? Vilka karantänsbestämmelser gäller i olika städer?

Vi har bjudit in Theres Hermansson och Johanna Lagerqvist, CIBT, för att reda ut begreppen och svara på frågor som rör resande till Kina i dagsläget.

Theres Hermansson, Operation Manager Stockholm, är ansvarig för CIBT:s kontor i Stockholm med erfarenhet av reseindustrin sedan 2015.

Johanna Lagerqvist, Senior Business Development Executive på CIBT i Sverige med säljansvar för Sverige, Finland och globala kunder. Över 10 år i reseindustrin och  3 år inom viseringsbranschen.

Med mer än 50 års erfarenhet har CIBT tillsammans med sina dotterbolag Visumservice och Comet Consular Services vuxit till att bli världens största och mest väletablerade bolag inom visering- och passhantering. Kunderna inkluderar individuella resenärer, anställda inom globala bolag samt kunder inom kryssningsindustrin, charterbolag och resebolag. CIBT har verktygen, erfarenheten och det globala nätverk som är nödvändigt för att effektivt reducera tidsåtgången vid införskaffning av resedokumentation och legalisering av dessa.

Var: Digitalt seminarium, länk skickas ut till alla anmälda dagen innan seminariet.

När: Onsdagen den 6 april 2022 kl 10:00 – 11:00 CEST.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i SCTC. Icke-medlemmar SEK350 plus moms. Inte medlem än? Läs mer här!

Varmt Välkommen!

Bookings are closed for this event.