Contact us

Sweden-China Trade Council
Box 55680
102 15 Stockholm
Phone: +46 8 22 68 88
Visit: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Email: info@sctc.se

Visum till Kina – en genomgång av läget


 

Foto: iStockphoto

Den rådande pandemin utgör omfattande begränsningar i resandet till och från Kina, liksom till flertalet andra länder i nuläget. Det finns dock ett stort behov hos många företag att planera för och genomföra ett besök hos kunder och leverantörer i Kina. Vilka är regelverken, hur söker man visering och är det alls möjligt? Hur ska man förbereda sig, vilken dokumentation krävs? Vilka tester måste genomgås och hur ser regelverket ut vid ankomst till Kina? Vilka karantänsbestämmelser gäller i olika städer?

Vi har bjudit in Theres Hermansson och Johan Stenström, CIBT, för att reda ut begreppen och svara på frågor som rör resande till Kina i dagsläget.

Theres Hermansson, Team Manager Stockholm, är ansvarig för CIBT:s kontor i Stockholm med erfarenhet av reseindustrin sedan 2015.

Johan Stenström, Försäljningschef, CIBT, Norge & Sverige, ansvarig för försäljningsteamet i Norge och kundrelationer samt nyförsäljning i Sverige. Har arbetat inom viseringsbranschen sedan 2016.

Med mer än 50 års erfarenhet har CIBT tillsammans med sina dotterbolag Visumservice och Comet Consular Services vuxit till att bli världens största och mest väletablerade bolag inom visering- och passhantering. Kunderna inkluderar individuella resenärer, anställda inom globala bolag samt kunder inom kryssningsindustrin, charterbolag och resebolag. CIBT har verktygen, erfarenheten och det globala nätverk som är nödvändigt för att effektivt reducera tidsåtgången vid införskaffning av resedokumentation och legalisering av dessa.

Var: Digitalt seminarium, länk skickas ut till alla anmälda dagen innan seminariet.

När: Måndagen den 29 mars kl 10:00 – 11:00 CET.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i SCTC. Inte medlem än? Läs mer här!

Varmt Välkommen!

This event is fully booked.