Contact us

Sweden-China Trade Council
Box 55680
102 15 Stockholm
Phone: +46 8 22 68 88
Visit: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Email: info@sctc.se

Viseringsuppdatering


Pandemin utgör fortfarande omfattande begränsningar i resandet till och från Kina. Det finns dock ett uppdämt behov hos många företag att planera för och genomföra ett besök hos kunder och leverantörer i Kina. Vilka är regelverken, hur söker man visering och är det alls möjligt? Hur ska man förbereda sig, vilken dokumentation krävs? Vilka tester måste genomgås och hur ser regelverket ut vid ankomst till Kina? Vilka karantänsbestämmelser gäller i olika städer?

Varmt välkommen till en uppdatering av läget vid ett frukostmöte den 29 september tillsammans med CIBT och Radisson Royal Viking Hotel i Stockholm.

CIBT är ett globalt ledande företag specialiserat på att tillhandahålla skräddasydda lösningar för viseringsansökningar, arbetstillstånd, utstationering samt legalisering av olika dokument. Vi hjälper företag och privatpersoner världen  över, på ett säkert, snabbt och bekvämt sätt navigera runt de komplexa regler. CIBT finns idag representerade i över 25 länder med kontor i Stockholm.

Radisson Hotel Group är en av världens största och mest dynamiska hotellgrupper. Radissons slogan “Every Moment Matters” innebär minnesvärda ögonblick varje dag, överallt, tillsammans med en stark “Yes I Can!”-anda. Radisson är den enda globala hotellkedjan som erbjuder 100 % koldioxidneutrala möten på alla Radissons hotell globalt, och är ett av världens mest etiska hotellföretag.

När: Torsdagen den 29 september kl 08:00 – 09:30

Var: HIGH på Radisson Royal Viking, Vasagatan 1, Stockholm

Kostnad: SCTC medlemmar deltar utan kostnad. Icke-medlemmar SEK200 plus moms som faktureras i efterhand.

Varmt Välkommen!

Partner:

            

Bookings are closed for this event.