Contact us

Sweden-China Trade Council
Box 55680
102 15 Stockholm
Phone: +46 8 22 68 88
Visit: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Email: info@sctc.se

Sourcingtrender i Kina och Asien


Foto: iStockPhoto

Välkomna att ta del av en ny enkät om sourcing i Kina och Asien. Asia Perspective har sedan 2013 genomfört regelbundna Sourcing Surveys om Kina och Asien som leverantörsmarknader, med fokus på att förstå vad utländska bolag upplever och hur synen på marknaderna förändras över tid. Den rapport som nu släpps baseras på en enkät som nyligen skickats till företagsledningar och inköpsansvariga, och ger en unik framåtblickande inblick. Presentationen fokuserar på dagens situation; långsiktiga trender och vad pandemin förändrat; och ger perspektiv hur framtidens sourcing landskap kommer att se ut.

Johan Annell, Partner, Asia Perspective

Johan är Civilingenjör i industriell ekonomi från Chalmers, och började under studietiden att läsa kinesiska. Han har arbetat i fordonsindustrin med globala projekt som managementkonsult, och flyttade 2019 till Peking där han nu är del i att driva konsultverksamhet med fokus på Kina och Sydostasien.

Asia Perspective är en ledande nordisk managementkonsultfirma som sedan 2011 stöder kunder inom sourcing & supply-chain, market entry & market expansion, M&A, interim management, transformation & restructuring.

 

Var? Digitalt seminarium – länk skickas ut till anmälda deltagare dagen innan seminariet
När? Torsdagen den 23 september 2021 kl 10:00 – 11:00 CEST.
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i SCTC. Anmälan görs via formuläret nedan. Inte medlem än? Läs mer här!

Varmt välkommen!

 

Bookings are closed for this event.