Contact us

Sweden-China Trade Council
Box 55680
102 15 Stockholm
Phone: +46 8 22 68 88
Visit: Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm
Email: info@sctc.se

B2B E-handel för industribolag i Kina – frukostmöte i Stockholm


Sweden-China Trade Council i samarbete med Johan&Johan bjuder in till ett intressant frukostseminarium i Stockholm om B2B – E-handel för industribolag i Kina den 15 oktober.

Alibaba är Kinas e-handelsjätte, både inom B2C och B2B. Om du lyckas anspassa din online-verksamhet till Alibabas marknadsplatser och verktyg är dina möjligheter oändliga! Samtidigt blir e-handelsmarknad mer mogen med ökad konkurrens och högre kostnader för att nå målgruppen.

För två år sedan öppnade Alibaba säljkanalen IMall (Industrial Mall) på B2B marknadsplatsen 1688.com (IMall.1688.com), avsedd för premiumvarumärken inom industrisektorn.

För att öka kvalitén på IMalls produktutbud och matcha industrivarumärken med lokala service partners har Alibaba under september i år lanserat sitt Ecosystem Partner Program, där industrivarumärken kan söka hjälp inom drift av butik, trafik, logistik, betalningar, legala frågor mm.

Frukostmötet vänder sig till den växande onlinsmarknaden för industrivarumärken (B2B).

  • Hur hittar du och din B2B kund varandra på den Kinesiska onlinekartan?
  • Hur fungerar IMall.1688.com?
  • Hur kan Alibabas Ecosystem Partner Program öka din försäljning i Kina?
  • Är din industri/produkt lämpliga för försäljning på IMall

Emma Hellbom, Online Manager B2B J&J och Johan Aledal, VD och grundare J&J,  berättar mer om möjligheterna vid frukostmötet och Fondred Fan, President Assistant 1688.com (Alibaba) deltar via video.

Pär Uhlin, styrelseledamot i SCTC, kommer också introducera och diskutera intresse för vår tilltänkta arbetsgrupp för e-handel öppen för medlemmar i SCTC.

JOHAN & JOHAN har varit en marknadspartner för västerländska varumärken i Kina i över 10 år och hjälpt både B2C och Industrivarumärken att sälja på den kinesiska marknaden, alla inom premiumsegmentet. Alibaba är en nära samarbetspartners och J&J blev nyligen utnämnd till TP/Service Partner på imall.1688.com– som enda västerländska bolaget hittills.

Var? Industrin, Plan 4, Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

När? Tisdagen den 15 oktober 2019, kl 7:45 – 09:30.

Kostnad: Medlemmar SEK200, icke-medlemmar SEK350 plus moms. Deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Bookings are closed for this event.